Moderne tomatsalat

Sunde og Nemme Cookies

IMG_4037

Disse cookies er både super enkle, da de tager 5 minutter at bikse sammen, derudover er de nærende og energirige, samt smager rigtig godt.
Inspirationen til denne opskirft er hentet på denne blog. Jeg har dog tilsat ekstra ingredienser, for at opgradere dem lidt 🙂

Til 5 cookies skal du bruge:

  • 1 mellemstor gul banan (overmodne kan også bruges, hvilket fremhæver smagen af banan en tand mere
  • 1 stor tsk. naturlig peanutbutter
  • Lidt salt
  • 2 dL finvalsede havregryn
  • 1 håndfuld rosiner
  • 1-2 spk. hakket mørk (70%) chokolade (mere eller mindre efter temperament)

Jeg moste bananen og blandede den med peanutbutter og salt i en skål. Dernæst tilsatte jeg resten af ingredienserne, og æltede det hele godt.

Jeg penslede cookies(ene?) med vand og kom dem i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter (bare indtil de var blevet sprøde).

… Og så let var det faktisk – de kan nu nydes som et mellemmåltid (jeg tog nogle med i madpakken), eller endda til morgenmad (Mmm – cookies til morgenmad – uden dårlig samvittighed, det må du prøve 😉 )

Da alle ingredienserne jo er “spiselige” rå, kan man jo sagtens også spise “dejen” som den er, før den er bagt. Hvis jeg ikke havde gjort det, ville der muligvis være 1-2 cookies mere, udover de 5, som det blev til 😉
Faktisk tror jeg, at jeg på et tidspunkt vil prøve at smuldre “dejen” ud på en bageplade med bagepapir, og så bage krummerne indtil de er blevet sprøde (her ville jeg nok udelade chokoladen, og evt. tilsætte det efter bagning). “Granolaen” kan jo bruges som drys ovenpå f.eks. skyr og andre surmælksprodukter.

IMG_4033

 

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moderne tomatsalat