Tag-forskud-på-sommeren-salat
the young food blogger
Tilbehør til frokost eller aftensmad – det er sådan set lige meget. Det vigtige er, at salaten er dejlig sprød, velsmagende og farverig. Derudover enkel og så tager kun få minutter at tilberede!
Da jeg ikke afmålte ingredienserne undervejs, er mængden af de forskellige madvarer ikke nøjagtig den sammen, som jeg brugte. Nedenstående er derfor bare en rettesnor, men dette er jo noget, som er med til at gøre salaten unik hver gang.
Til et stort fad salat skal du bruge:
-
150-200 gram skyllet og afdryppet babyspinat
-
Sammenmixet olie-eddikedressing: olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber
-
300 gram jordbær
-
To håndfulde røde vindruer (uden sten eller udstenede)
-
1 mellemstort rødløg
-
100 gram græsk fetaost
-
60 gram ristede pinjekerner
Ingen kommentarer endnu