Sund forårslækker kartoffelsalat

Hjemmelavet basilikumspesto

Der er altså ikke noget som en omgang hjemmelavet basilikumspesto. Alle de friske råvarer kommer til sin ret, når man laver denne herlige mix af de italienske grundingredienser fra bunden. Og kan vi ikke også blive enige om, at der er uendelige muligheder med pesto; i sandwiches, tilbehør til kød og pasta, til bruschetta, som dip osv. osv.. En anden vigtig ting er, at pesto er utrolig hurtig og nem at lave, så egentlig burde man lave det meget oftere. 

Pesto

Som før nævnt er det meget nemt hurtigt at mikse en pesto sammen. Det tager sådan cirka 5-10 minutter +/-. Det eneste du skal gøre er blande ovenstående ingredienser sammen i en minihakker (jeg bruger min bamix, som virkelig kan anbefales). Tilsæt så meget olivenolie, du har lyst til alt efter, hvilken konsistens du ønsker. Tilsidst smages der til med salt (og evt. peber) til du har den helt perfekte pesto.

Og det var simpelthen det.

Det endelige resultat

Det endelige resultat

Opskriften rækker til en lille skål, som nemt kan opbevares i køleskab et par dage eller fem.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund forårslækker kartoffelsalat