Crunchy blomkålssalat med sojaristet nøddeknas

Ovnbagte edamamebønner

Jeg var i sommerhus denne weekend, og stod der med en pose edamamebønner og relativt få andre ingredienser… Hmm, hvad gør man så – ville gerne prøve noget nyt. Efter lidt gennemtænkning blev det til denne lækre “salat”, som vi spiste til aftensmad sammen med bl.a. ovnbagt laks. Resultatet blev rigtig godt, synes jeg, og det skal helt sikkert laves igen en anden god gang…

Ingredienser til en skål salat:

  • 400 g løse edamamebønner
  • 4 fed hvidløg, grofthakket
  • Lidt revet parmesan (hvad var det? En 25 gram måske?)
  • Lidt sojasauce
  • Salt og peber
  • Grofthakkede valnødder

Tænd ovnen på 200 ºC.

Kom de frosne bønner i en ovnfast skål/fad, og bland dem sammen med revet parmesan, hvidløg, sojasauce, salt og peber.

Kom fadet i den varme ovn, og bag bønnerne indtil de begynder at rynke lidt, og osten smelter (ca. 15 minutter). Tag fadet ud, og top med lidt valnødder. Kom evt. bønnerne i ovnen yderligere 5 minutter, så valnødderne også bliver lidt bagte.

IMG_4472

Servér salaten varm som tilbehør til en aftensmad eller frokost, eller spis den som den er i sig selv.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crunchy blomkålssalat med sojaristet nøddeknas