Blåbærkage med chokoladestykker
the young food blogger
Denne blåbærkage er rigtig nem at lave, og meget lækker alene som den er. Den kan laves dagen før, den skal spises, da den “sætter” sig, hvilket bestemt ikke gør den mindre god – tværtimod. Kagen er dejlig tæt og mushy, og smager meget at søde blåbær samt chokolade.
Inspirationen til kagen er hentet her.
Til 1 kage (25 x 25 cm) skal du bruge:
-
300 g hvedemel
-
4 tsk. bagepulver
-
375 g brun farin
-
2 tsk. vaniljesukker
-
1 tsk. salt
-
100 g blødt smør (saltet)
-
4 æg
-
5 dL mælk
-
350-400 g frosne blåbær
-
100 g mørk chokolade (jeg brugte 80%)
-
Evt. hvid og mørk chokolade + friske blåbær til pynt
Ingen kommentarer endnu